Hirdetés

Steven Spielberg: War Horse - a hivatalos sztori

|

Rég nem hallottunk Steven Spielberg nagyszabású lovas drámája felől, melyet már oly sokszor behangoztunk és dicsérő szavakkal illettünk, hogy ideje megtudni a teljes történetét is.

Hirdetés

A stábban üdvözölhetjük Emily Watson-t (Equilibrium, A halott menyasszony), David Thewlis-t (Sárkányszív, Hét év Tibetben, Mennyei királyság, Harry Potter és a Főnix rendje) és Jeremy Irvine-t is.

Steven Spielberg egyébként rendkívül elfoglalt manapság, jelenleg is több projektben benne van, mint producer, és saját elképzelések is akadnak rendesen a megvalósítás útján elindulva. Produceri munkái: A negyedik (2011), Transformer: Dark of the Moon (2011), Cowboyok és űrlények (2011), Vasököl (2011), Super 8 (2011), Men In Black 3 (2012), When Worlds Collide (2012), The Talisman (2012), Untiled Third Tintin Film (2013). És mint rendező: War Horse (2011), The Adventures of Tintin: The Secret Unicorn (2011), Robopocalypse (2012), Insterstellar (2012). Természetesen ezeken kívül akad még bőven szóban forgó projektje a rendező úrnak, ott az Indiana Jones 5, a Lincoln, vagy épp az egyenlőre ismeretlen című Martin Luther King Jr. film.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.