Hirdetés

Új részletekre derült fény a Stranger Things 2. évadáról

|

Érkezett némi információ a történet folytatásáról és a csatlkozó új szereplőkről.

Hirdetés

Ősszel érkezik a Netflix tavalyi nagy dobásának, a Stranger Thingsnek a 2. évada, amelynek első előzetesét a múlt hétvégén megrendezett Super Bowlon mutatták be. A 80-as években játszódó misztikus sci-fi folytatása tovább bogozza az amerikai kisvárosban történő különös eseményekhez fűződő szálakat, most pedig van néhány új információnk arról, hogy pontosan mire is lehet számítani.

Hirdetés

Az EW-nak lehetősége volt beszélgetnie a készítőkkel és a színészekkel, amely alapján ezeket a dolgokat sikerült tisztázniuk:

-A 2. évad közel 1 évvel az első után játszódik, Hawkins lakói éppen Halloweenre készülnek.

-Will-t megfertőzte valami amíg a másik dimenzióban tartózkodott. Ez látomásokat idéz elő a fiúban, amelyek vagy valódiak vagy sem. "Úgy tűnik valamilyen poszttraumás stressz zavara van," -mondta Matt Duffer készítő.

-Will anyukája, Joyce (Winona Ryder) továbbra is próbálja egyben tartani a családját, ezért elkezdett randizni egy régi gimis barátjával (Sean Astin, mint Bob), hogy valamilyen apafigurát biztosítson a fiai számára.

-Harper igyekszik titokban tartani az 1. évad különös eseményeit. A karaktert megformáló David Harbour szerint, "Gondot okoz neki, hogy el kell tusolnia a dolgokat."

-Mike (Finn Wolfhard) és a nővére Nancy (Natalia Dyer) lehangoltnak érzik magukat, mivel mindketten elveszítettek egy-egy barátot az 1. évad során (Elevent és Barbot).

-A városba egy új testvérpár érkezik (Billy és Max). Max elkezd a fiúkkal lógni, akik közül Lucasnak és Dustinnak bejön a lány. A bátyját, Billyt úgy írják le mint Stephing King emberi gazfickóit, aki valós rosszindulatot hoz ebbe a természetfeletti mesébe.

-Paul Reiser alakítja Dr. Owenst, aki átvette az irányítást a laboratórium felett, és ellenőrzés alatt tartja a repedést a mi világunk és az Upside Down között. Owenst egy "barátságos" embernek írják le, de ez még nem jeleti azt, hogy nem lapul egy hátsószándékkal vezérelt őrült tudós a kedvessége mögött. (Lásd Reiser karakterét A bolygó neve: Halálban)

-Dustinnak lesz egy házi kedvence a másik dimenzióból!

A Duffer testvérek szerint a 2. évad "különböző fajta borzalmakat rejteget". Ez valószínűleg azt jelenti, hogy nem csak a szörnyektől, hanem másoktól is lesz félnivalója fiatal főhőseinknek. A Stranger Things 2. évada 2017. október 31-én debütál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.