Hirdetés

Lesz Suicide Squad 2 és saját filmet kap Deadshot

|

Bár David Ayer el lesz foglalva a Gotham City Sirens rendezésével, ez nem jelenti azt, hogy nem készül el a Suicide Squad 2, sőt Deadshot sem marad spin-off nélkül.

Hirdetés

Azután, hogy bejelentették a Gotham City Sirenst (amelyben Margot Robbie Harley Quinnje, Méregcsók és Macskanő zúznak majd) az is kiderült, hogy mi a Suicide Squad sorsa. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter arról értesült, hogy a David Ayerre bízott mellékszál ellenére továbbra is folyamatban van a Suicide Squad 2, noha egyelőre nincsen róla szó, hogy ki dirigálhatná le a folytatást. Az előd kritikai sikereket ugyan nem ért el, de a kasszáknál jól teljesített és voltak értékelhető elemei is, így talán második nekifutásra jobb lesz. 

Az egyik ilyen értékelhető elem maga Deadshot volt, akit Will Smith alakított. Az értesülések szerint éppen ezért a Warner tervez egy mellékszálat a karakternek, amelyben természetesen ismételten Smith játszaná el a sajátos stílusú bérgyilkost, Batman egyik legnagyobb ellenfelét. A THR úgy tudja, hogy a kiadónál most a Gotham City Sirens élvez elsőbbséget, a Suicide Squad 2 és a Deadshoot spin-off csak ezután valósulhatnak meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.