Hirdetés

Elkészült az Öngyilkos Osztag 2. forgatókönyve

|

Ezt maga az egyik író jelentette be.

Hirdetés

Az Öngyilkos Osztag első része máig a DCEU legrosszabb és legmegosztóbb filmje, amelynek a rossz kritikai és rendkívül vegyes nézői fogadtatás ellenére mégis sikerült több, mint 746 millió dollárt összeszednie világszerte a pénztáraknál, így egy percig sem volt kétség affelől, hogy viszont látjuk még a bandát. A napokban az is kiderült, hogy az előmunkálatok szépen haladnak, hiszen a történet egyik írója, Todd Stashwick elárulta, hogy elkészült a második részhez a forgatókönyv.

Hirdetés

Stashwick elmondta, hogy nagyon büszke a munkára, és bízik abban, hogy a nézők jobb fogadtatásban részesítik majd, mint az első epizódot, azonban a történetről semmi konkrétumot nem árult el. De azért az mindenképp bizakodásra ad okot, hogy az összecsapott és semmilyen első rész után a 2. epizód nem élvez prioritást, még premierdátum sincs, és inkább hagyják ötletelni és rendesen dolgozni az alkotókat. 

A folytatást egyébként már nem David Ayer rendezi, hanem a Warrior - A végső menet és A könyvelő directora, Gavin O'Connor, amiről jelenleg annyit tudunk, hogy Deadshot mellett Harley Quinn is biztosan visszatér Margot Robbie alakításában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.