Hirdetés

James Gunn lehet a Suicide Squad 2. rendezője!

|

A filmhez immár hivatalos dátumot is kitűzött a stúdió.

Hirdetés

Az önálló The Batman-film mellett a Warner Bros. a Suicide Squad - Öngyilkos osztag régóta előkészületek alatt álló folytatásának premierdátumát is kitűzte 2021. augusztus 6-ára, vagyis kereken öt évvel az első rész bemutatója után kerülhet mozikba - ráadásul a rendezői székre is van egy elég erős jelölt.

Hirdetés

Miután néhány hónappal ezelőtt kiderült, hogy a Disney-től és egyúttal A galaxis őrzői vol. 3 éléről elbocsájtott James Gunn a Warnerhez szegődött és a Suicide Squad 2. forgatókönyvén dolgozik, a The Hollywood Reporter legfrissebb értesülései szerint már attól sincs messze, hogy szerződést kössön a rendezés kapcsán.

A források azt mondják, hogy Gunn kifejezetten szabad kezet kapott a produkció felett, a megközelítése A galaxis őrzői-filmek hangulatát idézi, csak űr helyett értelemszerűen a Föld lesz a karakterek játszótere. Kiderült továbbá, hogy állítólag egy szinte teljesen új színészgárdát fog összeválogatni a produkcióhoz, ami bizonyára többnyire vadonatúj karaktereket is jelent. Azt nem tudni, hogy például az első film kiemelkedő pontjainak tartott Margot Robbie vagy Will Smith visszatérnek-e Harley Quinn és Deadshot szerepeiben.

A következő hónapokban valószínűleg még több részletre fény derül, addig is van időnk eljátszani a gondolattal, miszerint A galaxis őrzői első és második etapját rendező James Gunn kezében van a Suicide Squad így már egyre ígéretesebb következő felvonása (még ha a hírek alapján az nem is tekinthető a megszokott értelemben vett folytatásnak).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.