Hirdetés

Nem valószínű, hogy Varázslónő szerepel a Suicide Squad 2-ben

|

Cara Delevingne kimarad a második bevetésből.

Hirdetés

Nem valószínű, hogy újra látjuk majd a Cara Delevingne alakította Varázslónőt, amikor az Öngyilkos Osztag szedett-vedett csapata visszatér az egyelőre cím és konkrét premierdátum nélküli folytatásban. A Valerian és az ezer bolygó városában főszerepet játszó színésznő a héten hazánkban is mozikba kerülő filmjéről nyilatkozott az USA Today riporterének, amikor a DC Comics adaptáció folytatásáról kérdezték őt.

Hirdetés

"Egy életet megváltotató élmény volt, és természetesen nyitott lennék egy újra is, de nem hiszem, hogy lenne értelme a karakter szempontjából. Ettől függetlenül biztos ott leszek a forgatáson, hogy együtt lógjak a többiekkel."

Mivel Varázslónő, legalábbis az ő alteregója, June Moon végül életben maradt, miután az Osztag felszabadította őt az átoktól, a lány és Rick Flag ismét együtt lehettek. Ennek fényében talán nincs kizárva, hogy legalább egy rövid jelenése lesz a folytatásban, ha Joel Kinnaman is visszatér a maga szerepében, de túl nagy jelenlétet valóban nem jósolnánk neki.

Bár David Ayer filmjével a kritikusok és a rajongók sem voltak maradéktalanul elégedettek, de így is egy egészen szép 745 millió dolláros bevételt hozott világszinten. A rendező jelenleg a Harley Quinn, Macskanő és Méregcsók trióját középpontba állító Gotham City Sirens-en dolgozik gőzerővel, miközben a második rész forgatókönyvét A Tarzan legendájáért is felelős Adam Cozad írja. Jelenleg még direktor sincs a projekt élén, de talán kapunk fejleményeket a Warner Bros. szombaton esedékes paneljéről a Comic-Conon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.