Hirdetés

A Suicide Squad nagyot kaszált nemzetközileg

|

A Suicide Squad végül nagyon szép bevétellel zárta pályafutását a mozi pénztaraknál.

Hirdetés

Az első rekord döntő hétvége után már nagyjából ki lehetett találni, hogy hol fog megállni a Suicide Squad bevétel tekintetében, még én is sikeresen megtippeltem, mert a film végül 700 millió dollárral zárt (plusz az apró). A készítők biztos örültek volna egy kicsit jobb sajtóvisszhangnak, de annyira nem panaszkodhatnak, mert az Acélembert (668 millió) így is túlszárnyalta, annak ellenére, hogy egyik karakter sem volt olyan ismert, mint Superman.

Hirdetés

David Ayer a Twitteren köszönte meg a nézőknek az eredményt:

A film 175 millióból készült, ehhez még nagyjából újabb 100 milliót simán hozzá lehet adni az újraforgatások és a marketing miatt, és ha levonjuk a mozik részesedését még mindig simán nyerséges a film, így szinte biztosra vehető az ígért folytatás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.