Hirdetés

Suicide Squad: Hell to Pay - ők szinkronizálják a DC új animációs filmjét

|

A Warner Bros. Animation következő nagy dobása a Suicide Squad: Hell to Pay anmimációs film lesz, amelyről most kiderült néhány részlet - például a szinkrongárda - és az első képek is megérkeztek.

Hirdetés

Míg a filmek esetében a Marvel teljesít erősebben, addig a DVD-re és digitális terjesztésre szánt animációs darabok esetében a DC jár élen - ahogyan azt a Top 10-es cikkünk is igazolja. Hamarosan újabb címmel bővül a felhozataluk, ugyanis miután az élőszereplős Öngyilkos osztagot sok rajongó szívesen kitörölné az emlékezetéből, a gonoszokból álló csapat most animációs formában bizonyíthat. 

Hirdetés

A Suicide Squad: Hell to Pay története szerint Amanda Waller különleges csapatának, a Task Force X-nek egy hatalmas erejű misztikus tárgyat kell felkutatnia bármi áron, azonban számos más gonosz is pályázik az ereklyére és akármire hajlandóak, hogy megkaparinthassák, tehát az Osztagnak nem lesz könnyű dolga. És nem is akárkik fogják tolmácsolni nekünk a megpróbáltatásaikat! Íme a szinkronhangok listája: 

Christian Slater (Deadshot)
Billy Brown (Bronze Tiger)
Liam McIntyre (Captain Boomerang)
Kristin Bauer van Straten (Killer Frost)
Gideon Emery (Copperhead)
Tara Strong (Harley Quinn)
Vanessa Williams (Amanda Waller)
C. Thomas Howell (Zoom)
Dania Ramirez (Scandal Savage)
James Urbaniak (Professor Pyg)
Julie Nathanson (Silver Banshee)
Jim Pirri (Vandal Savage and Vertigo)
Greg Grunberg (Maxum Steel)
Dave Fennoy (Blockbuster and Tobias Whale)
Cissy Jones (Knockout)
Natalie Lander (Darma)
Trevor Devall (Punch)
Dave Boat (Harvey Dent/Two-Face)
Matthew Mercer (Savage Gunman)

A Suicide Squad: Hell to Pay megjelenése a tavasszal várható, addig is nézzétek meg az első képkockákat belőle: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.