Hirdetés

Játssz és nyerj velünk Suicide Squad cuccokat! (Lezárva)

|

A Puliwood és a MoziCom jóvoltából most értékes Suicide Squad - Öngyilkos osztag nyeremények várnak rátok!

Hirdetés

Augusztus 4-től a mozikban garázdálkodnak a DC leggaládabb rosszfiúi és rosszlányai a Suicide Squad: Öngyilkos Osztag képében. Ennek kapcsán játszhattok cool nyereményekért, amelyek legalább olyan menők, mint egy plüss unikornis.

Hirdetés

A Puliwood és a MoziCom közös játékában nem kell mást tennetek, mint válaszolnotok az alábbi egyszerű kérdésre és kisorsolásra kerül egy vagány férfi és egy női póló (utóbbi minden Harley Quinn cosplay elengedhetetlen kelléke), egy pakli kártya és egy baseball sapka:

Jared Leto-t megelőzően kik alakították a vásznon Jokert?

A válaszokat a nyeremenyjatek@puliwood.hu e-mail címre várjuk augusztus 10-ig, vagyis szerdáig Suicide Squad Nyereményjáték jeligére, valamint kérjük, hogy a levélben adjátok meg a postacímeteket is. Egy kalappal!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.