Hirdetés

Van olyan kategória, amiben Oscar-esélyes a Suicide Squad

|

Ha hiszitek, ha nem, de akár a Suicide Squad nevét is felolvashatják majd a 2017-es Oscar-díjátadón, már ha januárban továbbjut a jelöltek közé. Az egyik kategória esélyesei között mindazonáltal kétségtelenül ott van David Ayer filmje!

Hirdetés

A Suicide Squad az év egyik legmegosztóbb filmje: van, aki szerint jelentősen alá van becsülve, mások még a létezésének jogát is firtatják. Mi inkább valahol a kettő között helyezkedünk el, kritikánkban le is írtuk, hogy miért. A Suicide Squad a negatívumok ellenére ugyanakkor kétségtelenül tud felmutatni pozitívumokat is, például a felhasznált zenék vagy a népszerűség esetében. És ez még nem minden! 

Hirdetés

Az Amerikai Filmművészetek és Filmtudományok Akadémiája bejelentette azt a hét filmet, amelyek közül január 24-én három Oscar-jelöltté válhat a "Legjobb smink" kategóriában. A Variety szerint az akadémia tagjai meg fognak nézni egy tíz perces klipet mindegyik esélyesből január 7-én és azt követően választják ki a befutó triót a következők közül: 

- Suicide Squad - Öngyilkos osztag
- Deadpool
- A ruhakészítő
- Florence - A tökéletlen hang
- Ave, Cézár!
- Az ember, akit Ovénak hívnak
- Star Trek: Mindenen túl

Kíváncsian várjuk az eredményt. Joker, Harley Quinn, Killer Croc és El Diablo küllemét elnézve szerintetek a Suicide Squad megérdemelné a Legjobb sminknek járó díjat? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.