Hirdetés

A Suicide Squad rajongói petíciót indítottak a Rotten Tomatoes leállítására

|

A DC filmeket sújtó negatív kritikák hatására a rajongók az egyik legismertebb kritikus oldal bezárását követelik.

Hirdetés

A Warner Bros.-nak nagyon nem jöttek be a számításai a DC Bővített Univerzummal. Néhány hónappal ezelőtt már kitört egy kisebb lázongás, amikor a kritikusok nem fogadták meleg szívvel a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalát, ami jelenleg is 27%-on áll a Rotten Tomatoeson. A balhé lecsengése után, mindenki a Suicide Squadba vetette a hitét, aminek az előzetesei minden okot megadtak a bizakodásra, ám most, hogy a teljes film is a mozikba került, már nem olyan őszinte a mosolyunk. 

Hirdetés

Ennek a cikknek az írásakor 113 kritikus értékelte a filmet a Rotten Tomatoeson, és csupán 29%-uk ajánlja megnézésre. A stúdió biztosan nem ilyen eredményre számított, és mi rajongók is csalódottak vagyunk ezt látva. Természetesen mondjon bárki bármit egy filmről, mindenki maga fogja eldönteni végül, hogy tetszik-e neki vagy sem. Viszont vannak, akik nem elégszenek meg ezzel a verdikttel és egyenesen azokat támadják, akik rosszat mertek mondani rajongásuk tárgyáról. Abdullah Coldwater olyannyira felhúzta magát az eseten, hogy petíciót indított annak érdekében, hogy a Rotten Tomatoes húzza le a rolót, de ami még elképesztőbb, hogy már több, mint 18,000-ren aláírták a kérelmezést. A petíció szerzője a következő képen indokolja meg szándékát:

"Ezt az oldalt le kell állítani, mert a kritikusai mindig igazságtalanul értékeil a DC Bővített Univerzum filmjeit. Mint a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalát, és a Suicde Squad- Öngyilkos osztagot, és ezzel befolyásoljál az emberek véleményét, hiába nagyszerűek a filmek."

Természetesen annyira azért mégsem meglepő a rajongók reakciója, sőt teljesen érhető, ha tetszenek nekik ezek a filmek, de a túlzott elfogultság sem vezet semmi jóra. Személy szerint én sem tartom a Rotten Tomatoes értékelési rendszerét a legkiválóbbnak, de magát az oldalt támadni még mindig felesleges, hiszen itt több száz kritikus (és egyszerű néző is) kinyilváníthatja a véleményét, az oldal vezetésétől függetlenül.

Azt, hogy mi mit gondoltunk a Suicide Squadról, itt olvashatjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.