Hirdetés

Supergirl sorozat a CBS-en

|

Mostmár azt is tudjuk hova kell kapcsolnunk, ha Supergirlt akarjuk látni, legalábbis Amerikában.

Hirdetés

Ez az eset hasonló ahhoz ahogyan a Fox is lecsapott a Gothamre tavaly, ezen kívül, amint az első rész elindul a CBS-en minden nagyobb csatorna sugározni fog legalább egy DC képregény témájú sorozatot, a Disney tulajdonban lévő ABC-n kívül.

Az acélember kuzinját 1984-ben már megpróbálták filmre vinni Helen Slater főszereplésével, de sajnálatos módon csúfos vége lett, és azóta a legroszabb szuperhős filmek között tartják számon. A legutóbbi próbálkozás már valamivel jobban sikerült, akkor Laura Vandervoort bújt a szerepbe a Smallville néhány évadában. Kívácsian várjuk, hogy az új sorozat képes lesz-e egy kellően tartalmas és izgalmas Supergirl történettel előállni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.