Hirdetés

"...Superman az apja az összes szuperhősnek!" - Zack Snyder nyilatkozata a Man Of Steel-ről

|

Véget ért a Superman reboot, azaz a Man Of Steel forgatása. Ez azt jelenti, hogy elkezdődik a film marketing hadjárata, amely során hamarosan még több információt fogunk megtudni a készülő SZUPERprodukcióról .

Hirdetés

"Ez a film egy sokkal komolyabb Supermant fog bemutatni. Nem kizárt, hogy egyes rajongóknak szívrohama lesz filmnézés közben! Egy olyan supermannel fogunk találkozni, mint azelőtt sohasem. Ha nem vettük volna komolyan az egész mitológiát, valószínűleg senkinek sem tetszene a film, de úgy gondoltuk méltó filmet kell készítenünk, hiszen Superman az apja az összes szuperhősnek. Őszintén szólva ezért akartam én elkészíteni a filmet. Ő a szuperhősök királya, a szuperhősök szuperhőse. És hogy mi tette ilyen híressé ezt a mitológiát? Ez a film nem csak ezt a kérdést szeretné megválaszolni, hanem egy csodálatos történet elmesélésére is szolgál! Mint képregény rajongó, óriási megtiszteltetés, hogy egy ilyen hőshöz a nevemet adhattam."- Zack Snyder 


Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.