Hirdetés

Superman botrány: megszólalt a stúdió és Henry Cavill is

|

Jött a tűzoltás. Nem biztos, hogy utoljára láttuk Henry Cavillt Superman szerepében.

Hirdetés

Mindannyiunkat megdöbbentet tegnap annak a híre, hogy Henry Cavill talán nem folytatja tovább pályafutását Supermanként. Mindez abból fakadt, hogy a színész nem tudott megegyezni a stúdióval egy Shazam!-os cameot illetően, valamint Az acélember folytatása sem mozgott túl biztos lábakon. Ezek fényében Cavill úgy döntött, hogy más projektek után néz, így például elvállalta Ríviai Geralt szerepét is a közelgő Witcher sorozatban.

Hirdetés

A hírekre viszonylag hamar megérkezett a válasz több frontról is. Első körben a színész ügynöke, Dany Garcia nyugtatta meg a rajongókat azzal az egyszerű mondattal, hogy Cavill köpenye még mindig a szekrényében van. Ezután azt is elmondta, hogy a kapcsolatuk nem szűnt meg sem a DC-vel, sem pedig a Warner Bros.-szal és hamarosan számíthatunk egy stúdiói nyilatkozatra is. Ez nem sokkal később meg is érkezett:

"Noha nem született még döntés egyetlen jövőbeli Superman filmről sem, mindig is tiszteltük és remek kapcsolatot ápoltunk Henry Cavillal. Ez továbbra is változatlan marad."

A netes pánikot keltő pletyka mellett maga a színész sem mehetett el és egy furcsa videóval jelezte valószínűleg azt, hogy köszöni szépen, de még nem hajlandó megválni a piros-kék színektől.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.