Hirdetés

BRÉKING: Henry Cavill lesz a The Witcher-sorozat főszereplője!

|

Az acélember hamarosan szörnyvadásznak áll.

Hirdetés

Azt már régóta tudjuk, hogy a Netflix gőzerővel dolgozik egy élőszereplős The Witcher sorozaton, azonban a projektről ezidáig elég kevés konkrétumot árultak el a készítők. A forgatókönyv jelenleg is gőzerővel készül, azonban a főszereplő hős, Ríviai Geraltot megszemélyesítő színészről semmi információ nem volt. Egészen idáig, ugyanis most kiderült, hogy maga Superman, azaz Henry Cavill kapta meg a főszerepet!

Hirdetés

A brit színész 2010 után tér majd vissza a TV-képernyőkre, ekkor jelent meg ugyanis utoljára a Showtime történelmi drámájában, a Tudorok-ban. Cavill azóta Hollywoodba is sikeresen berobbant, hiszen olyan filmekben kapott főszerepet, mint Az Acélember, a Batman v Superman, Az Igazság Ligája, Az U.N.C.L.E. embere vagy épp az idei év egyik legnagyobb durranása, a M:I - Utóhatás.

Az évad 8 epizódból fog állni, amiből négyet Alik Sakharov (Kártyavár, Fekete vitorlák, Marco Polo, Trónok harca) rendez, kettőt Álex García López (Utopia, Kívülállók, Daredevil) és kettőt Charlotte Brändström (Madam Secretary, Kolónia, Outlander) vezényel le. Azt hogy pontosan mikor is láthatjuk viszont még nem tudni, a forgatás lehetséges helyszínei között azonban Budapest is szerepel, ami annak tükrében, hogy a Marco Polo című, szintén Netflixes sorozat is hazánkban készült, még akár meg is valósulhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.