Hirdetés

Superman reboot - Acélember valóban acélból

|

Zack Snyder kiválasztotta több fordulós és pletykákkal teli casting után a valódi Superman-t Henry Cavill személyében, sokan azonban aggódásuknak adtak hangot. Snyder ezekre reagál!

Hirdetés

Snyder eképp beszélt: "Hosszú ideig nagy rajongója voltam a karakternek. De a kérdés számomra mindig az volt, hogy: Mit tehet Superman a modern világban? Azt hiszem csodálatos dolog, hogy Chris[topher Nolan] és David [S. Goyer] megteremtették számomra a megfelelő lehetőségeket, most szabadon dolgozhatok az elképzeléseimmel. Ez a legizgalmasabb része számomra." A magazin rákérdezett Superman erejére is, és Snyder azt vágta rá: "Bátran elmondhatom: Superman sokkalta erősebb lesz." Ha nem csal szimatom, ütős Superman reboot-ra számíthatunk, gondoljunk csak bele: Zack Snyder a rendező, Christopher Nolan a producer, David S. Goyer a szkriptíró, ez a csapat garancia a minőségre!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.