Hirdetés

Superman reboot - lista kibővítve

|

Nagyon úgy tűnik, hogy Darren Aronofsky a Superman reboot legújabb esélyes rendező listájának tagja, amelyek közül Christopher Nolan választ majd produceri mivoltában.

Hirdetés

Rögtönzött közvéleménykutatások azt bizonyítják, hogy a legtöbben Zack Snyder nevének örülnének a rendezői címke mellett, annak ellenére, hogy a listán helyet foglaló nevek közül ő a legelfoglaltabb.

A David Goyer írta forgatókönyvön nyugvó projekt fontos producere Christopher Nolan és a feleség/társ-producer Emma Thomas vették fel a kapcsolatot Aronofsky-val, megérdeklődni, hogy lenne-kedve harcba indulni a többi potenciális jelölt mellett a dorektori székért.

Első pillantásra egy Aronofsky/Nolan csapat érdekes elegyet alkotna, ismerve a tehetséges rendező saját szuverén (független) alkotói stílusát, valamint a producer zseniális szemléletét a dolgok iránt. Nincs kétség affelől, hogy Aronofsky képes előhozakodni egyedi ötlettől vezérelt Superman filmet, természetesen tartalmazva a Kal-El mitológia fontos elemeit.

Azóta megkérdezték Matt Reeves-t is az esélyeiről egy fesztiválon, és az úriember azt mondta cinikusan, hogy meglepődne, ha ő kapná a munkát. Duncan Jones is kommentálta az esetet, méghozzá szó szerintm ő twitteren kürtölte világgá, hogy oda és vissza van a lehetőségért. Érdekesen alakul, az biztos...

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.