Hirdetés

Superman reboot - rendező mustra

|

Christopher Nolan nem megszokott módon nem a szereplők körében, hanem rendezőkkel tart meghallgatást, már a szó poénosabb értelmében. Vajon ki dirigálja az acélember lépéseit majd?

Hirdetés

A Deadline hasznos infókat szállít nekünk a nap 24 órájából 25-ben, nem volt ez másképp a manapság más hírfolyamokban fel-felbukkanó Superman reboot-tal sem, a mozi mielőbbi elkészülése érdekében Christopher Nolan kemény lépésre szánta el magát a stúdiók támogatásával a háta mögött.

A produceri feladatokat ügyelő úriember elkészített egy olyan listán, melyen a potenciális rendezőket firkantotta fel, és szánt szándékában áll a felírt tehetségekkel tárgyalásba kezdeni a közeljövőben. Nolan azt ígéri a rajongóknak és az újságíróknak egyaránt, hogy az elkövetkező hetekben felkeresi az aktuális rendezőket és amint sikerült beszélnie velük, tudatja velünk az eredményt, valamint címet is kap a jelenleg Superman reboot projektnéven futó jóság. Csekkoljuk hát a direktori felhozatalt:

- Zack Snyder

Eddigi projektek: Holtak hajnala, 300, Watchmen, Őrzők legendája

Készületben: Xerxes (300 folytatás), Sucker Punch

 

- Matt Reeves

Eddigi projektek: Száguldó erőd, Felicity, Cloverfield, Let Me In

Készületben: -

 

- Jonathan Liebesman

Eddigi projektek: A sötétség leple, A texasi láncfűrézes mészárlás, The Killing Room

Készületben: Battle: Los Angeles, Titánok harca 2

 

- Duncan Jones

Eddigi projektek: Hold

Készületben: Source Code

 

- Tony Scott

Eddigi projektek: Top Gun, Beverly Hills-i zsaru 2, Az utolsó cserkész, A közellenség, A tűzben edzett férfi, Domino, Deja Vu, Hajsza a föld alatt

Készületben: Száguldó bomba

 

Látható tehát, hogy mind az öten elfoglaltak jelenleg, a Superman reboot várható premierét pedig 2012-re tűzte ki Nolan, addig ki kell választania a legmegfelelőbb embert és el kell készíteniük egy méltó filmet. Vajon kire esik a választása? És nektek kire esne?

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.