Hirdetés

Superman reboot - Zod tábornok nélkül

|

A Superman feltehetőleg minőségi újraindításakor felröppent a hír, hogy Zod tábornok lesz Zack Snyder fejében is a főgonosz, de a mai sajnálatos pletykák megcáfolják ezt.

Hirdetés

További pletykák folynak arról is, hogy Superman mely szakaszát dolgozná fel a tehetséges rendező: Superman fiatal éveit, vagy a 35 és 40 közötti intervallumot. " Azt hiszem korai lenne megmondani. Nem tudom..." Snyder mindezek mellett kikötötte, hogy ez egy teljesen másik történet és hős az eddig megismertekhez képest, a saját szkriptje és elképzelései szerint fogja alakítani. Hogy Zod valójában visszatér-e, vagy csak reklámfogás a direktor részéről, esetleg a projekt gyerekccipőben járása miatt nem tudja-e, az a jövő kérdése.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.