Hirdetés

Superman végre megmutatja magát a Supergirl 2. évadában

|

Kara unokatesója, az Acélember nagyobb szerepet fog kapni a Supergirl 2. évadában.

Hirdetés

A Supergirl első évadából nem maradhatott ki Superman, viszont a világ egyik leghíresebb szuperhősének még így sem láthattuk az arcát. A legtöbb, amit mutattak belőle az a sziluettje volt, ezen kívül pedig csupán csak utaltak rá, illetve olykor küldött néhány biztató üzenetet a hősködés kihívásaival küszködő Karának.

Hirdetés

Hamarosan azonban elszállhat minden mérgünk a készítők ködösítésével kapcsolatban, hiszen a Supergirl 2. évada már a The CW-n kerül adásba, ami azt jelenti, hogy még szorosabb lesz a viszony a csatorna többi szuperhősös sorozatával. A szériák közti határok elmosása nem az egyetlen dolog, ami segíthet Supergirlnek az életben maradásban, a következő szezonban ugyanis végre arcot kap Superman, ráadásul fontosabb szerepe is lesz az első epizódokban.

Bizony, a rajongóknak nem kell majd túl sokat várniuk a vörös köpenyes kryptonira, hiszen Kal-El az évadot nyitó két epizódban fel fog bukkanni, ezzel pedig segíteni fog Supergirlnek, hogy biztos lábakon álljon a The CW-nál. A Warner Bros. így nyilatkozott a karakter bevonásával kapcsolatban:

"Az ikonikus Superman meglátogatja majd unokatestvérét, Karát National Cityben, a sorozat második évadának legelején."

A szereplőválogatás már zajlik, de egyelőre nincs információnk konkrét jelöltekről. A rajongók egy tábora természetesen máris azt hangoztatja, hogy Tom Wellinget szeretnék újra a szerepben látni, aki a Smallville-ben 10 évadon keresztül alakította Clark Kentet (szintén a The CW-nál). A színész akkoriban ódzkodott attól, hogy felhúzza Superman jelmezét, de azért érzett így, mert úgy gondolta, hogy annak a sorozatnak a fiatal Clarkról kellett szólnia, nem pedig a szuperhősről, akivé válni fog. A színész egy viszonylag friss interjúban egyébként arról nyilatkozott, hogy amennyiben felkérnék, szívesen eljátszaná Supermant a Supergirlben. Andrew Kreisberg vezető producer a következőt tette hozzá a bejelentéshez:

"Greg, Ali és jómagam több, mint izgatottak vagyunk, hogy a Supergirlben köszönthetjük Clark Kentet, és az ő valamivel híresebb alteregóját. Superman az új évad első két epizódjában fog felbukkani, mi pedig alig várjuk, hogy láthassuk kié lesz ezúttal a vörös köpeny."

Ha nagyon bele szeretnénk menni a dolgokba, Kal-El gyakorlatilag már látható volt a sorozatban, de akkor egy fiatalabb verziójával találkoztunk, akit Daniel DiMaggio alakított. Amikor idén ősszel a Supergirl visszatér, egy jóval érettebb Supermanre számíthatunk. Ti kit látnátok szívesen a szerepben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.