Hirdetés

Superman/Batman: Apocalypse a láthatáron!

|

A Warner és a Batman/Superman rajongóknak újabb okuk van örülni: ismét érkezik egy animációs film a két legfőbb hőssel a készletében, és minőségi stábbal a háttérben.

Hirdetés

A Superman/Batman: Apocalypse az eddigi DC Comics sorozat történésein alapul, azokat gondolva tovább. Elkészítésében Bruce Tim és Lauren Montgomery vesznek részt, akiknek többek között a Justice League: Crisis on Two Earths-öt is köszönhetjük.

A Warner sajtóközleménye szerint a Közellenségek című rész folytatását tisztelhetjük benne, és a Superman/Batman képregénysorozat 8-13 részéből merít ihletet. A cselekményszálban Superman barátunk egy fiatal lányt talál eszméletlenül az egyik elhagyatott sikátorban, akiről kiderül, hogy hasonló képeségekkel bír, mint ő maga. A lány titokzatos kiléte nem csak Clark-ot, hanem a mérhetetlenül gonosz Darkside-ot is érdeklődéssel töli el, így megindul a harc jó és rossz között. De vajon a lány (vagy nevezzük nevén: Supergirl) melyik oldalra áll?

A szinkronért továbbra is a megszokott profi csapat felelős, tehát ismét Tim Daly lesz Superman, Kevin Conroy Batman, a mellékszereplők esetében pedig Summer Glau lesz Supergirl, Andre Braugher pedig Darkside.

Szeptember 28-án érkezik meg a tengerentúlra, DVD és BluRay kiadásban egyaránt. Trailer itt!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.