Hirdetés

Sylvester Stallone: A legjobb akcióhős

|

A MyProtein honlapján egy közvélemény-kutatás lefolyását követően a szavazó emberek megválasztották minden idők 10 legjobb akcióhősét.

Hirdetés

Érdekes megemlíteni, hogy a The Expendables ominózus templomi jelenetében a kutatás első három dobogósa egy jelenetben szerepelt, konkrétabban: Stallone, Schwarzenegger, és Willis.

A második helyet ugyanis mindenki kedvenc Terminátor-kormányzója (néhol épp ezért Governator-nak becézik) szerezte meg, a harmadik kliens pedig a saját vérében fürdő gyilkos nézésű John McClaine, azaz Bruce Willis lett. S hogy ki szerepel még a listán, és mennyi szavazatokat kaptak? Íme, de csak keményen:

 

1. Sylvester Stallone - 31%

2. Arnold Schwarzenegger - 24%

3. Bruce Willis - 15%

4. Bruce Lee - 9%

5. Jean Claude Van Damme - 7%

6. Steven Seagal - 4%

7. Angelina Jolie - 2%

8. Chuck Norris - 0.8%

9. Will Smith - 0.6%

10. Jason Statham - 0.2%

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.