Hirdetés

Sylvester Stallone a Rambo 5-el folytatná

|

A feláldozhatók 3 sztárja már a Rambo folytatására gyúr, ami reményei szerint a következő filmje lesz majd.

Hirdetés

"Már készülök rá. Nekikezdtem edzeni. Megfelelően kemény leszek, meg minden ami kell, de egyúttal intelligens is. Egy jó szívű gyilkos. Okos, de ugyanakkor buta is. Magas, de egyszerre alacsony is. Széles, és mégis vékony. Tudod mire gondolok. Megpróbálunk mindent belevenni."

Legutóbb egyébként júniusban hallottunk a projekt felől amikor a Splendid Media megvásárolta a franchiset, melynek következő darabja a pletykák szerint Rambo: Last Stand címen érkezhet. Szintén a szóbeszédre hagyatkozva, a filmben John Rambo egy mexikói drog kartellel találja magát szemben. A forgatókönyvet is Sylvester Sallone írta, és az elmondása szerint ez a film olyan lesz mint a Nem vénnek való vidék a saját stílusában.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.