Hirdetés

Szárnyas Fejvadász 2 - Lehetetlen felérni az első részhez a rendező szerint

|

Úgy tűnik a Sicario és a novemberben mozikba kerülő Érkezés című sci-fi rendezője, Denis Villeneuve idegeit kicsit megviseli a nyomás.

Hirdetés

A hazánkban is forgó Szárnyas Fejvadász 2 készületei közben Denis Villeneuve rendező egy napra szabadságot vett ki, hogy új filmjét, az Érkezést promózza a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon, ahol elárulta, hogy az eddig felvett anyagtól kirázza a hideg. Nem a minőségétől persze, hanem a gondolattól, hogy egy teljesen más Szárnyas Fejvadászt készít, mint az eredeti. A vele készült interjúban megkérdezték tőle, hogy megpróbál-e Ridley Scott eredetijéhez felérni.

Hirdetés

Szögezzük le: lehetetlen felérni az eredetihez. Ridley Scott. Egy mestermű. Az egyik legjobb sci-fi, és az egyik legjobb film az elmúlt 50 évből. Ami jelenleg kikészít engem, az az, hogy fogom a Szárnyas Fejvadászt és a sajátommá formálom, és ez rettenetesen ijesztő. Az, hogy amikor nézem a napi felvételeket és rá kell jönnöm, hogy ez nem Ridley Scott-é, hanem az enyém, és persze más. Ugyanaz az univerzum, ugyanabban az álomban vagyunk, de az enyém, és fogalmam sincsen, hogy fognak az emberek reagálni, tényleg nem tudom. Saját életet él.

Azt is elmondta a The Hollywood Reporter-nek, hogy nem alszik túl sokat a gyártás kezdete óta, mert túlságosan izgatott és rengeteg még a teendő, de amint befejezték a projektet, megpróbálja utolérni magát a pihenéssel. A folytatásban visszatér Harrison Ford Rick Deckard szerepében, és egy egész sor remek színésszel bővül a stáblista: Ryan Gosling, Robin Wright, Ana de Armas, Dave Bautista, Mackenzie Davis és Jared Leto. A rendezőt arról is kérdezték, hogy milyen együtt dolgozni Ryan Gosling-gal:

Meg kell, hogy mondjam Ryan Gosling észbontóan jó, egészen le vagyok nyűgözve tőle. Ez az első alkalom, hogy vele dolgozok és soha senkivel nem találkoztam még, aki ennyire elszánt, odaadó, precíz és elkötelezett. Úgy érzem igazi partnerem ebben a dologban. Azt mondtam neki, hogy "Tudod, ebben együtt vagyunk benne és kicsit olyan, mintha egy óriási, sötét és hideg teremből próbálnánk kijutni egy öngyújtóval a kezünkben, teljesen magunkra hagyva." Mire ő: "Tökéletesen értem." De közben nagyon jól mulatunk is. Gyakran mondogatjuk, hogy senkinek nem esik le, hogy egy csapat kanadai vette birtokba a Szárnyas Fejvadászt. Tudtam, hogy nagyszerű színész, de azt nem, hogy mennyire briliáns - rendkívül intelligens, nagyon okos, nagyon provokatív elme, rengeteget ad hozzá a projekthez, rengeteg pozitívumot. Nagyon izgatott vagyok miatta.  

A rendező elárulta, hogy Harrison Ford-dal már igen korán megkezdték a közös felkészülést, amikor még csak a film előkészületei zajlottak.

Ez egy hosszú forgatás, és már elkezdtem felkészíteni, de még nem kezdtük el a felvételeit. De Harrison, nagy megkönnyebbülésemre… Harrison Ford, az egyik legnagyobb gyerekkori hősöm. Vele nőttem fel, úgyhogy találkozni vele, aki egy legenda számodra, és csupa szerénység, nagylelkűség, nyitottság és egyszerűség. Az egyik legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztam. Már nagyon várom, hogy elkezdjük a közös munkát.

A film 2017. október 6.-án kerül bemutatásra a tervek szerint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.