Hirdetés

Megérkezett a második előzményfilm a Szárnyas Fejvadász 2049-hez

|

Jared Leto után Dave Bautista renegát replikáns karaktere kerül bemutatásra a Szárnyas Fejvadász 2049-et felvezető rövidfilmek második részében.

Hirdetés

Folytatódik az ősszel érkező Blade Runner 2049 előzményfilm-sorozata, ami ezúttal 2048-ba kalauzol minket, hogy az eredeti film és a folytatás között eltelt 30 év szürke foltjait megvilágítsa a rajongók számára. A középső epizódot is Ridley Scott fia rendezte, de ezúttal nem Luke, hanem Jake állt a kamerák mögé.

Hirdetés

Jared Leto meg nem értett zseni gonoszának bemutatását követően a második rövidfilmben Dave Bautista karakterének hátterét ismerhetjük meg, aki egy menekülő replikánst alakít majd.

Egyelőre arról nem szól a fáma, hogy mikor kerülhet ki az előzményfilmek befejező darabja, ahogy az sem, hogy az kiről fog szólni és ki lesz a rendezője - de az eddigiek alapján nem lennénk meglepődve, ha Ryan Gosling szárnyas fejvadászának a múltjába kapnánk betekintést. Mi a véleményetek az első két rövidfilmről? Mennyire örültök ezeknek a hangulatkeltő anyagoknak így alig három héttel a premier előtt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.