Hirdetés

Szavazz: melyik februári filmet várod a leginkább?

|

A február elsősorban az Oscar-esélyes filmekről fog szólni, de lesznek olyan nagyobb projektek is, mint a LEGO Batman film vagy éppen a John Wick 2. felvonás, így a ti véleményetekre vagyunk kíváncsi: melyiket várjátok a legjobban a várható felhozatalból?

Hirdetés

A xXx: Újra akcióban és A Kaptár - Utolsó fejezet láttán nem mondanánk azt, hogy túlságosan minőségi volt a januári felhozatal, a február azonban sokat javíthat a mérlegen, hiszen az Oscarra kvalifikált alkotások mellett felbukkannak az év első olyan blockbusterei is, amelyektől minőséget várunk (igen, rátok nézünk LEGO Batman és John Wick!). 

Hirdetés

A hónapot rögtön a koszos otthonkás, fodrászt a rendszerváltás előtt látott, képcsöves képernyőkön kimászó kislány nyitja meg, akit a McDonaldsot alapító Michael Keaton követ, hogy aztán átadják a helyüket a Kennedy feleségét játszó Natalie Portmannek. Egy kis drámázást követően máris a kockásított Denevérember veszi át az uralmat a mozik felett, hogy a korhatáros árnyalatok és Matthew McConaughey kalandozása elfeledtesse velünk a - South Park után szabadon idézve - gyilokpornót.

A hónap közepétől a rengeteg díjat bezsebelt Holdfény süt le ránk a vászonról, majd Dev Patel újabb szoborra esélyes alakítása mellett Ice Cube és Charlie Day játsszák le egymás között a suliudvaron azt, amit az óvodában nem sikerült. A gyerekes civódásnak nincs jelenleg ismert ellenszere, nem úgy az egészségnek, amit Dane DeHaan a saját bőrén tapasztal meg, ahogy Casey Affleck a fájdalmat A régi városban. Végül John Wick kapcsolja le a lámpát, de csak miután kikezelte néhány rosszfiú fémhiányát. Ti melyiket várjátok a legjobban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.