Hirdetés

Szégyenleteset bukott Kevin Spacey új filmje

|

Erre mondják azt, hogy a kutya se volt rá kíváncsi.

Hirdetés

Kevin Spacey zaklatásos botránya végleg leszámolt az egykoron magasztalt színész karrierjével. Új filmje, a Billionaire Boys Club elképesztően keveset, mindössze 618 dollárt keresett nyitóhétvégéjén. Noha a film előző hónapban már bemutatkozott digitális formátumban és csupán 11 filmszínház kezdte el játszani Amerikában, még így is hallatlanul alacsony bevételt produkált.

Hirdetés

Mozikba kerülésének első napján a Billionaire Boys Club-ra 126 dollárt, majd a hétvége végére 618 dollárt hagytak ott a nézők a pénztáraknál. Átlagolva ez azt jelenti, hogy nagyjából minden egyes mozinak 56 dollárt hozott a film a hétvége folyamán, 9,27 dolláros jegyárakkal számolva pedig kijön, hogy kb. 6 ember látogatta meg az egyes filmszínházakat.

A 15 millió dollárból készült filmben egyébként Ansel Elgort és Taron Egerton töltik be a főszerepet, Spaceynek csupán mellékszerep jutott, de úgy látszik a jelenléte éppen elég volt ahhoz, hogy az embereket ne érdekelje az alkotás. Túl fényes értékeléseket egyébként sem kapott a Billionaire Boys Club, IMDb-n 5,6-on áll, míg a Rotten Tomatoeson 4,1 pontot kapott a tízből (így csupán a kritikusok 11%-a értékelte frissnek). Kevin Spacey színészi karrierjét ezzel vélhetőleg lezártnak tekinthetjük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.