Hirdetés

Szellemlovas a S.H.I.E.L.D. ügynökei sorozatban?

|

Már korábban is felröppentek pletykák arról, hogy Szellemlovas először a S.H.I.E.L.D. ügynökei mellett tűnne fel. Úgy fest, ez most megvalósul, de némi csavarral.

Hirdetés

Szellemlovas nevével gyakran találkozhatunk mostanában, ha Marvel témában böngészünk. Először arról reppentek fel hírek, hogy saját Netflix sorozatot kaphat a későbbiekben olyan karakterek mellett, mint Holdlovag és Penge, most pedig egyre több jel utal arra, hogy talán A S.H.I.E.L.D. ügynökei sorozat hozhatja be. Na de melyik Szellemlovast? 

Hirdetés
 

A Marvel Television évről évre jelen van a San Diego-i Comic-Conon aktuális sorozataik szereplőivel, hogy poszterekkel, teaserekkel és információk tömkelegével promózzák a készülő szériákat. Ez most sem lesz másképp, így a hangulat kedvéért egy San Diegóba közlekedő vonatot teljesen átvarázsoltak S.H.I.E.L.D. dizájnba, ami egyben az első gyanút adta arra, hogy talán Szellemlovas karakterét is bevezethetik a negyedik évadban. 

Ha valaki ismeri egy kicsit is a figurát, az már sejtheti ezt a képet nézve, hogy mi adta sok rajongónak az elméletet. Nos, az égő láncokat még meg lehet magyarázni: Már láttuk őket. Ugyebár van egy hasonló karakterünk a sorozatban James "J.T." Taylor a.k.a. Hellfire személyében, akit ha máshonnan nem is, Lash halála kapcsán mindenki be tud azonosítani. Hellfire a képregényekben a Secret Warriors egy korábbi tagja, így könnyen nagyobb szerephez juthat a folytatásban.

Miután kezdett a téma lemenni, néhány casting információ kavarta fel az állóvizet, ugyanis a folytatásban egy latin testvérpár is bevezetésre kerül, akiket így jellemzett a forrás:

Szintén bevezetésre kerül a negyedik évadban egy latin testvérpár; egyikük mindig a legveszélyesebb ember a szobában, a másik tolószékes.

A ComicBook.com szerint ők Robbie és Gabe Reyes lehetnek, akik a 2014-es Marvel NOW! Szellemlovas képregénysorozatban tűntek fel először. Az érdekes ebben az, hogy Robbie a történet során Szellemlovassá válik, amit könnyen meg lehetne valósítani a S.H.I.E.L.D. ügynökeiben is. A karakternek természetes tehetsége van a mechanikához, és keménysége ellenére semmi sem fontosabb számára, mint lebénult testvére, Gabe egészsége. Nem kizárt, hogy ez az egész csak egy véletlen egybeesés, de mindenképp érdekes szereplői lehetnének a sorozatnak, így bízunk benne, hogy valami jó hírrel szolgál a stáb ezzel kapcsolatban július 22-én, amikor a sorozat képviselteti majd magát a nemzetközi Comic-Conon. 

A S.H.I.E.L.D. ügynökei negyedik és meg nem erősített hírek szerint utolsó szezonja tíz nappal a netflixes Luke Cage sorozat debütálása előtt, szeptember 20-án tér vissza egy későbbi adásidőben, ami sötétebb tónust ígér - talán pont Szellemlovasnak megfelelőt. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.