Hirdetés

Szépen alakul a Sam Raimi-féle Boy Kills World színészi gárdája

|

Többek között Famke Janssen, illetve Sharlto Copley csatlakoztak a stábhoz.

Hirdetés

Alig másfél hónapja számoltunk be róla, hogy Andrew Koji aláírt Sam Raimi új fantasy-akció filmjéhez, a Boy Kills Worldhöz. Most, hogy hamarosan kezdetét veszi a forgatás, újabb arcokkal bővült a projekt, ami egyre ígéretesebbnek tűnik.

A Boy Kills Worldben Bill Skarsgard egy siketnéma karaktert fog alakítani, Boyt, akinek a családját brutálisan meggyilkolják. Boy végül egy sámánhoz kerül, aki megtanítja neki, hogyan is élhet túl, illetve állhat édes bosszút ebben a zord, disztópikus világban.

Hirdetés

Az újonnan érkezők közül Famke Janssen, Brett Gelman, valamint Sharlto Copley a Boy nyomába szegődő rosszarcokat fogják alakítani. Quinn Copeland egy Mina nevű karakter bőrébe bújhat, míg Cameron és Nicholas Crovetti Boy fiatalkori jeleneteihez asszisztálnak majd. Skarsgard és Koji mellett Yayan Ruhian (a sámán), illetve Isaiah Mustafa csatlakoztak a projekthez. Eredetileg még Samara Weaving is a stáb tagja volt, ám a menetrendjébe nem fért bele a forgatás, így őt Jessica Rothe váltotta.

Bár arról továbbra sincs konkrétum, hogy Koji milyen szerepben fog feltűnni, az máris plusz pont, hogy Copley egy negatív karaktert kelthet életre, hiszen elképesztően jól állnak nekik ezek a szerepek. Az pedig külön üdvözítő, hogy Raimi rá mer lépni a még kitaposatlan útra, és egy teljesen új történetet próbál meg a nézőknek prezentálni.

Ti várjátok már a Boy Kills Worldöt?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.