Hirdetés

Friss képeken a Szépség és a szörnyeteg

|

Életjelet adott magáról a Szépség és a szörnyeteg élőszereplős verziója, amelyben már mindkét címszereplőt szemügyre vehetjük.

Hirdetés

A Disneynek nagyon jól mennek mostanában a korábbi mese klasszikusainak az élőszereplős változatai. Még ha ezek színvonalban meg sem közelítik az eredeti meséket, abszolút vállalható adaptációk, és a tömegek is özönlenek rájuk, így nem csoda, hogy Az oroszlánkirályból  is érkezik egy "élőszereplős" darab, ahogy Guy Ritchie-t is kiszemelték már az Aladdin feldolgozására. Az egeres cég következő nagy dobása a Szépség és a szörnyeteg lesz, amelyről pár friss kép érkezett, amelyeken a címszereplőkön kívül néhány híresebb karaktert is szemügyre vehetünk.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly címlapján már szemrevételezhető is az Emma Watson és Dan Stevens által alakított klasszikus pár. Utóbbi - aki az X-Men: Legion című sorozattal szinte egyszerre robbanhat be a TV-képernyőkön és jelen mozival a vásznakon - jószerivel teljesen felismerhetetlen a Faun labirintusa címszereplőjére emlékeztető, hol CGI, hol maszk jelmezben, de végső verdiktet egyelőre még nem tudunk mondani.

Mellettük még jobban szemügyre vehetjük a kastély további elátkozott lakóit, mint Cogsworth-öt (Ian McKellen), Mrs. Potts-ot (Emma Thompson), Lumiere-t (Ewan McGregor) és Plumette-t (Gugu Mbatha-Raw), valamint Belle kéretlen kérőjét, Gastont (Luke Evans) és hűséges talpnyalóját, Le Fou-t (Josh Gad), valamint a szépség édesapját, Maurice-t (Kevin Kline) is. A magazin további képein a rendező, Bill Condon (Alkonyat: Hajnalhasadás I-II, Mr. Holmes) is megfigyelhető munka közben és vélhetően a következő előzetesig sem kell sokat várni. A bemutató 2017. március 17.-én lesz esedékes, a zenét pedig az eredetihez hasonlóan ezúttal is a Disney-veterán Alan Menken kapja, aki anno be is zsebelte a filmért az (egyik) Oscar-díját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.