Hirdetés

Szeptember 26-án, szerdán indul a Ben 10 Omniverzum

|

Egy fiú. Megannyi hős. Főszerepben a Cartoon Network népszerű alakváltoztató szuperhősével, Ben Tennysonnal, hamarosan indul a Ben 10-sorozat negyedik évadja, a Ben 10 Omniverzum...

Hirdetés

Az idegen lények külleme és száma minden egyes epizódban változik, ami a nézőket is alkotásra bírta: például a Cartoon Network weboldalán több tízmillióan kreálták meg eddig saját idegen lényüket. A gigantikus franchise-gyárnak köszönhetően a Ben 10 galvánokkal, ozmózianokkal zsúfolt mikrovilága 2008-tól utat tört a játékboltok és a hipermarketek polcaira is: manapság gyerekeink Ben 10-es uzsonnásdobozból hajlandók csak enni, a nap végén pedig Ben 10-es pizsamában hajtják álomra a fejüket. Akárcsak a népmesékben a legkisebb királyfi, Ben 10 megküzd a gonosszal és győz, ez pedig magával ragadja a legkisebbek képzeletét: a hivatalos Wiki –oldalon több mint 2.000 rajongói bejegyzés szerepel. Egy nemrégiben készült tanulmányban a KidzGlobal kimutatta, hogy a magyar 7-9 éves fiúk kilencven százaléka, a 3-6 éves fiúk ötvenöt százaléka, a 10-14 éves fiúk nyolcvanhárom százaléka ismeri a Ben 10-t.  2011-ben Magyarországon havonta átlagosan 1.2 millió ember nézte a sorozatot. A 2011-ben indult Ben 10: a legnagyobb kihívás című kvízsorozat, amelyet hazánkban Puskás Peti vezetett, Lengyelországban, Magyarországon és Romániában a legnézetteb volt a Ben 10–sorozatok közt.

Ben 10 a sorozattal együtt nőtt fel: az első sorozatban tízéves volt, míg a most készült Ben 10 Omniverzumban tizenhat, akárcsak a vele együtt felnőtt rajongók – mi sem illusztrálja jobban azt a tényt, hogy a gyermekkori álmok nem sokat változnak az évek során: fiúk mindig népszerű szuperhősök akarnak lenni, akik megmentik a világot.     

Hogy az eddigi sorozatoktól eltérő, ’gyerekbarátabb’ rajzstílusban készült és könnyedebb hangvételben írodott negyedik évad, a szeptember 26-án 16.00 órakor induló Ben 10 Omniverzum elnyeri–e a rajongók tetszését és a tévé képernyők elé vonz-e egy fiatalabb Ben 10-rajongó generációt, elválik, mindenesetre a producerek, a  Cartoon Network Studios és az alkotók, a Man of Action Studios (“Die Hard", "Mátrix") még több kalandot, még több poént ígérnek a Ben 10 Omniverzumban.

A Ben 10: Omniverzumról:

A Ben 10 Omniverzum a Cartoon Network Studios legújabb sorozata, amelyet vezető producerként Matt Youngberg jegyez (Transformers: Animated). A sorozat alkotói folyamatairól és újdonságairól egy rövidfilm is készült. A főhős, Ben és a szabályok betartására pedánsan ügyelő újonc társa, Rook egy idegenekkel teli, föld alatti világot fedez fel. Eközben múltbéli ellenségei bosszúra szomjazva acsarkodnak ellene, és ha még ez sem lenne elég, egy titokzatos fejvadász is a nyomába ered. Kész szerencse, hogy kalandai során Ben 10 új képességeit hívhatja segítségül. Új idegen lények bőrébe bújva és számos kölcsönvett életével, Ben 10 minden eddiginél szórakoztatóbb, furdulatosabb kalandokba keveredik.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.