Hirdetés

Szeptember 26-án, szerdán indul a Ben 10 Omniverzum

|

Egy fiú. Megannyi hős. Főszerepben a Cartoon Network népszerű alakváltoztató szuperhősével, Ben Tennysonnal, hamarosan indul a Ben 10-sorozat negyedik évadja, a Ben 10 Omniverzum...

Hirdetés

... méghozzá a világ 178 országában 27 nyelven közel egyidőben. De ki ez a titokzatos világmegmentő, akinek az arcképe ott díszeleg az ágyneműkön, játékokon, ruhaneműkön, de még a habfürdőn is? És hogyan lett Ben 10, polgári nevén Ben Tennyson a világ egyik legvágyottabb szerepmodellje a világ tévénéző gyerekeinek körében? A Cartoon Networkön 2006. óta látható, négy rajzfilm sorozatból, 190 epizódból, és négy filmből álló Ben 10-történetbe súlyos dollármilliárdokat invesztált a szórakoztatóipar. A történet úgy kezdődik, hogy Ben felfedezi, hogy képes négy különböző idegen lénnyé alakulni, amelyek segítségével móresre tudja tanítani a gazembereket.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.