Hirdetés

Szeptemberben jön a Vasember 3. 3D Blu-rayen, Blu-rayen, és DVD-n

|

A Marvel univerzum egyik legnépszerűbb szuperhősének történetéből készült trilógia legsikeresebb darabja, a Vasember 3. hazánkban szeptember 4-én jelenik meg DVD, Blu-ray és 3D Blu-ray formátumokban.

Hirdetés

A rajongók nagy örömére a Vasember 3. Blu-ray kiadványokon megtalálható lesz a Marvel One-Shot soron következő negyedik rövidfilmje, a Carter ügynök is, amiben Peggy Carternek, a titkosügynöknek kell lelepleznie a rejtélyes „Zodiakust”.   Cartert az Amerika kapitányból megismert Hayley Atwell kelti életre, de a filmben feltűnik Tony Stark édesapjaként Dominic Cooper is számos meglepetést tartogató cameo mellett.

A rajongók exkluzív bepillantást nyerhetnek a látványos Thor: Sötét világ-ba, beleshetnek a kulisszák mögé, hogy milyen is Vasember maszk nélkül, érdekes interjúkat láthatnak a stábtagokkal, színészekkel , akik beavatnak minden nézőt a felkészüléstől kezdve a forgatási titkokig, és a film egyik legemlékezetesebb jelenetének alkotási folyamatának létrejöttét is (Az Air Force One elleni támadás) megnézhetik.

A kétlemezes 3D Blu-ray (3D és 2D Blu-ray) és az egylemezes Blu-ray extrái:

· Marvel-kisfilm: Carter ügynök
· Exkluzív betekintés a kulisszák mögé – Thor: Sötét világ
· A Vasember 3. maszk nélkül
· A kulisszák lerombolása: Az Air Force One elleni támadás
· Bakiparádé
· Kimaradt és kibővített jelenetek
· Audiokommentár: Drew Pearce és Shane Black
· És még további izgalmas extrák!

 Az egylemezes DVD extrái:

· A kulisszák lerombolása: az Air Force One elleni támadás
· Exkluzív betekintés a kulisszák mögé  ̶  Thor: Sötét világ

Vasember 3. kiadványai:

· 1 lemezes DVD
· 1 lemezes Blu-ray
· 2 lemezes  3D Blu-ray (3D és 2D Blu-ray)
· 2 lemezes Blu-ray steelbook (3D és 2D Blu-ray)

Sztori:

A pimasz, ámbár zseniális milliomos szuperhős Tony Stark, vagyis Vasember olyan ellenséggel találja magát szemközt, aki nem ismeri a lehetetlent. Stark szerencsére úgy dönt, felveszi a kesztyűt és titokzatos ellensége nyomába ered, a küzdelem azonban minden tekintetben próbára teszi.
Vasembernek nincs más választása, meg kell óvnia a számára legfontosabbakat, és a túlélés (valamint a világ épsége) felszerelésén, találékonyságán és ösztönein múlik. A küzdelem során talán végre megtalálja a választ is az őt oly régóta kísértő kérdésre: vajon a páncél teszi az embert, vagy az ember teszi a páncélt?!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.