Hirdetés

Szeptemberben jön a Vasember 3. 3D Blu-rayen, Blu-rayen, és DVD-n

|

A Marvel univerzum egyik legnépszerűbb szuperhősének történetéből készült trilógia legsikeresebb darabja, a Vasember 3. hazánkban szeptember 4-én jelenik meg DVD, Blu-ray és 3D Blu-ray formátumokban.

Hirdetés

Tony Stark izgalmas storyja az egész világot meghódította: a Robert Downey Jr., és Gwyneth Paltrow főszereplésével készült szuperhős mozi 1,2 milliárd dolláros összbevételével a minden idők legnagyobb bevételeit tartalmazó toplistán az előkelő 5. helyen végzett. A pimasz zseni, a bátor hős most egy eddig sosem látott ellenséggel kerül szembe a trilógia lezáró részében. A nagysikerű filmre hazánkban is több mint 300 000 néző váltott jegyet a film április 25-i premiere óta, ezzel megszerezve a vezető helyet az idei legnézettebb filmek listáján.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.