Hirdetés

Szeptemberben jön ki J. K. Rowling új könyve

|

Az írónő a Harry Potter-könyvekkel hatalmas népszerűségre tett szert, így nem csoda, hogy rengetegen várják következő művének megjelenését. A The Casual Vacancy szeptember 27-én jön, s felnőtteknek fog szólni.

Hirdetés

Amikor Barry Fairweather negyvenes éveiben váratlanul meghal, a kis Pagford nevű városkában "beüt a ménkű". A községi tanács helyének felszabadulása a település történetének legnagyobb háborújához vezet. Hiába az idilli városkép, a békés piactér, a régi kolostor, a harmónia csupán látszat. Férjek és feleségek, tinédzserek és szülők, tanárok és diákok, mindenki egymásnak esik. Ki győzedelmeskedik a szenvedéllyel, kétszínűséggel és meglepetésekkel telített választásokon? 

Ezek alapján úgy néz ki, az írónő szakít a hősközpontú történetvezetéssel, s több szemszögből meséli el a sztorit. Az írónő elmondása szerint nem lesz hiány fekete humorban, gondolatébresztő és meglepő momentumokban. A siker előrevetítheti egy mozifilm elkészültét, de ne szaladjunk ennyire előre, mindenről beszámolunk a maga idejében.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.