Hirdetés

Szeptemberben jön ki J. K. Rowling új könyve

|

Az írónő a Harry Potter-könyvekkel hatalmas népszerűségre tett szert, így nem csoda, hogy rengetegen várják következő művének megjelenését. A The Casual Vacancy szeptember 27-én jön, s felnőtteknek fog szólni.

Hirdetés

A 2007-ben megjelent Harry Potter és a Halál ereklyéi óta az írónő nem jelentetett meg művet, s eltérően a varázslótanonc történetétől, új könyve elsősorban a felnőtt célcsoportot célozza meg. A mű egyszerre több platformon jelenik meg: nyomtatásban, hangoskönyvként, illetve elektronikus könyvként is. Öt hónap múlva kiderül, mire elég az írónő népszerűsége, bár nem hiszem, hogy bárki is kételkedne a könyv sikerében. Elég csak arra gondolni, hogy említett könyvsorozatát több mint 70 nyelvre lefordították, s világszerte összesen 450 millió nyomtatott példányt értékesítettek belőle. Na de lássuk a sztorit!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.