Hirdetés

Máris érkezhet a Széttörve folytatása?

|

A rendező ismét beszélt a jövőbeli terveiről a rajongóknak.

Hirdetés

Figyelem! Aki még nem látta a Széttörve c. filmet, annak a cikk spoilereket tartalmazhat, így óvatosan az elolvasásával.

Amióta a Széttörve végén Shyamalan ügyesen összekötötte és belehelyezte a film cselekményét a 2000-ben bemutatott A sebezhetetlen univerzumába, rengeteg rajongó várja az információkat a helyes útra visszatért rendező következő filmjéről, hogy most akkor hogy is van ez az egész? Shyamalan pedig nem volt rest, és egy twitter bejegyzésben el is árult egy érdekességet:

Hirdetés

Egy 11 oldalas vázlat lapul a zsebemben a következő filmemről. Nem mondhatom el, hogy mi az pontosan, de ha láttátok a #Széttörve-t...

Tehát szinte megerősítette, hogy gőzerővel dolgozik a Széttörve 2 elkészítésén. Ha egyáltalán ez lesz a címe, hiszen a rendező korábban már elárulta, hogy a Széttörve gyakorlatilag A sebezhetetlen folytatása volt, így a Széttörve 2 A sebezhetetlen harmadik része is lehetne. Ám most, hogy a film a harmadik hete áll a bevételi lista élén (csak az USA-ban jelenleg 98,5 milliónál tart, ami a 9 milliós költségvetését tekintve hatalmas siker), valószínűleg Széttörve 2. lesz a címe.

Shyamalan később egy podcastben is részt vett, ahol elárulta, hogy a tervei szerint McAvoy, Willis és Samuel L. Jackson is mind szerepelni fog a folytatásban, majd hozzátette: erről már beszélt is Jacksonnak, aki kitörő örömmel fogadta az ötletet. Reméljük hamarosan még többet megtudhatunk majd a filmről, és hogy hivatalosan is bejelentésre kerül a projekt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.