Hirdetés

Szinkronfigyelő: A hetedik fiú

|

Hatalmas bukás vagy éppen maradandó fantasy? Egyelőre nem tudni, hogy melyik lesz a december 25-én megjelenő Hetedik fiú, de az már világossá vált, hogy a szinkronnal nem lesz gond.

Hirdetés

A Joseph Delaney könyve alapján készült filmet Sergey Bodrov (Nomád, Mongol) rendezte és a történet szerint Gregory, a lovag (Jeff Bridges) zárta be egykor a hatalmas boszorkányt, Malkin anyát (Julianne Moore). Aki azonban most megszökött, és bosszúra szomjazik. Maga köré gyűjtve követőit Malkin anya rettentő haragját készül rászabadítani a világra, azonban egy dolog az útjába áll: Gregory. Neki viszont ki kell képeznie egy újoncot, az ifjú Tom Wardot (Ben Barnes), a kiválasztottat, hogy felvehesse a harcot a boszorkány varázslatával szemben. Az emberek reménye ebben a hetedik fiúban van, nekünk pedig abban, hogy a szinkron lesz a film legélvezhetőbb része. Nézzük hát, hogy mire számíthatunk tőle.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.