Hirdetés

Szinkronosan éledt újjá a Witcher egyik legjobb előzetese

|

Az egyedi hazai kezdeményezés legújabb részeként a The Witcher 3 egyik trailere kapott magyar szinkront.

Hirdetés

Akik szinkronosan szeretik jobban a tartalomfogyasztást, azok szerencsések voltak, hiszen a Vaják sorozat kapásból ezzel a lehetőséggel érkezett meg a Netflixre tavaly decemberben. Azóta a Kökörcsint szinkronizáló Bercsényi Péterrel már készítettünk egy interjút, most pedig a Geralt hangját adó Welker Gábor lépett újra a szerepbe. A különbség csupán annyi, hogy most nem a sorozat, hanem a játékok kerültek előtérbe, azon belül is a The Witcher 3: Wild Hunt, amelynek elképesztően látványos trailerét szinkronizálták a srácok.

Hirdetés

Geralt mellett az általa űzött bestia is megszólal, méghozzá Ena Zelkova hangján, aki a szinkronmunka mellett a trailer elején hallható dal magyar változatát is felénekelte, csak úgy bónuszként. Nem ez az első hasonló munkája a SYn Club csapatának, akik buzgón elkezdték az olyan videojátékok, mint a Cyberpunk 2077 vagy éppen a Star Wars Jedi: Fallen Order trailereit szinkronizálni, így ha kíváncsiak vagytok az ilyen tartalmakra akkor mindenképpen nézzetek rá a csatornájukra.

Ha megjött a kedvetek további The Witcher tartalmakhoz, akkor próbáljátok ki magatokat a GameStar kvízén vagy olvassátok el a Witcher történelem című cikksorozatukat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.