Hirdetés

Interjú Bercsényi Péterrel, Kökörcsin szinkronhangjával

|

Leültünk egyet beszélgetni Bercsényi Péter színésszel, akit leginkább a Vaják sorozat magyar változatában betöltött szerepéről faggattunk.

Hirdetés

Jól látható olvasótáborunk nagymértékű érdeklődése a Vaják világa felé, így arra gondoltunk, hogy meglepjük a közösséget egy interjúval, amit a sorozat egyik szinkronszínészével készítettünk. Nem is akárki akadt a horgunkra, hanem egyenesen az az ember, akinek a dalát már december óta dúdolgatjuk, hiszen Bercsényi Péter nem csupán szinkronhangként, hanem bárdként is egybeforrt Kökörcsin karakterével.

Hirdetés

Többek között kíváncsiak voltunk arra, hogy hogyan állt össze a "Jussát várja a Vaják", mit gondol Péter a sorozatról és esetleg volna-e kedve akár hús-vér formában is csatlakozni a Vajákhoz, ha úgy adódik. Az interjú hossza ne riasszon el titeket, nem lustaságból hagytam így, hanem egyszerűen nem volt szívem felszabdalni, mert tényleg tele van az anyag érdekes gondolatokkal. Ha bejött a sorozat, akkor mindenképpen pillantsatok rá a videóra, hiszen olyan belsős infókat és kulisszatitkokat tudhattok meg, amilyeneket sehol máshol.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.