Hirdetés

Szinkronosan jön a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligája

|

És már azt is tudjuk, hogy kik lesznek a szinkronhangok.

Hirdetés

Ahogy közeledünk a március 18-hoz, egyre több és több mindent tudunk meg a rajongók által oly régóta várt Zack Snyder-féle Az Igazság Ligájához. Azt tudjuk, hogy egy 4 órás eposzra számíthatunk, melyben a hírek szerint Snyder minden ötlete és elképzelése belekerül, erről pedig az eddigi előzetesek is tanúbizonyságot tettek. Mivel a film a tengerentúlon az HBO Max-on debütál majd, sokáig kérdés volt, hogy vajon idehaza miként nézhetjük, ám azóta már tudjuk, hogy Magyarországon az HBO GO felületén debütál az alkotás, és mint az a mai napon kiderült, a világpremier napján azonnal magyar szinkronnal élvezhetjük.

Hirdetés

Az HBO által kiküldött közleményből megtudtuk, hogy az összes korábbi szinkronhang visszatér az új változatban: Széles Tamás (Ben Affleck / Batman), Welker Gábor (Henry Cavill / Superman), Horváth Lili (Gal Gadot / Wonder Woman), Jéger Zsombor (Ezra Miller / Flash), Varga Rókus (Jason Momoa / Aquaman), Gacsal Ádám (Ray Fisher / Cyborg), Hirtling István (Jeremy Irons / Alfred), Kovács Nóra (Diane Lane / Martha Kent), Ruttkay Laura (Amy Adams / Lois Lane), Barbinek Péter (J.K. Simmons / Gordon felügyelő), Rosta Sándor (Ciarán Hinds / Steppenwolf) és Bogdányi Titanilla (Amber Heard / Mera).

Innentől viszont spoileres a további karakterek neve, szóval csak óvatosan. Aki nem akar néhány meglepetést lelőni magának előre, az inkább hagyja ki az alábbi pár sort.

SPOILER 

A régi szereplők mellett viszont több új karakter is feltűnik, így többek között hallhatjuk még Háda János (Peter Guinness / Desaad), Bognár Tamás (Ray Porter / Darkseid), Terdik Sára (Kiersey Clemons /Iris West), Szatmári Attila (Harry Lennix / Marsbéli Vadász), Gáspár András (Jared Leto / Joker) és Szabó Győző (Joe Manganiello / Deathstroke) hangját is. 

SPOILER VÉGE

A Zack Snyder-féle Igazság Ligája tehát március 18-án érkezik világpremierként az HBO GO kínálatába. Ti várjátok a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.