Hirdetés

Jöhet az Éjszakai játék folytatása?

|

Kellemesen csalódtunk az Éjszakai játékban, a vígjáték írója pedig egy interjúban már arról mesél, hogy ő biztosan vevő lenne egy folytatásra.

Hirdetés

A John Francis Daley és Jonathan Goldstein duó a 2011-es, vegyes fogadtatású Vakáció filmjük után egy olyan vígjátékot tettek le az asztalra, ami egyöntetűen elnyerte a kritikusok tetszését. Jelenleg 121 kritika alapján 81%-on áll a Rotten Tomatoes oldalán, és nem mellesleg a mi kritikánkban is beszámoltunk a pozitív élményünkről.

Hirdetés
 

A februárban debütált film forgatókönyvírója, Mark Perez a The Hollywood Reporternek adott interjújában elmondta, hogy ő nagyon boldogan belevágna akár több folytatásba is:

Nagyszerű lenne pár folytatás. Az Éjszakai játék és a hozzá hasonló filmek tipikusan olyan alkotások, amik folytatásért kiáltanak. 

Természetesen szeretném ha kapna folytatást a film, és elképesztő lenne, ha más örült szituációkba keverhetném a szereplőket. De jelenleg úgy gondolom, ez egy nagyon király, érdekes film. Túl kevés vígjátékot készítenek manapság, én mindig örülök a komédiáknak, és remélem a nézők is látják majd, mennyire szeretem ezt a műfajt. 

Azért érdemes hozzátenni, hogy a pozitív kritikai fogadtatás ellenére a 37 milliárd dolláros költségvetése ellenére eddig 22 milliárd dollár bevételt produkált. És a stúdiók általában akkor adnak zöld utat egy folytatásnak, ha az jól teljesít a jegyeladások tekintetében. De csak pár napja volt a premier, van még idő feljavítani a statisztikát. 

Ti mit gondoltok? Megérdemelne egy új részt az Éjszakai játék?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.