Hirdetés

Szívesen készítene még egy Thor filmet a Ragnarök rendezője

|

Taika Waititi elárulta, hogy mennyire odavolt a szuperhősfilm rendezésétől, és szívesen belevágna egy újabb effajta munkába.

Hirdetés

A harmadik Thor filmre Taika Waititi ülhetett a rendezői székbe, akinek a Hétköznapi vámpírokat is köszönhetjük. Úgy tűnik, hogy az egyedi stílusú filmes jó választás volt a Marvel részéről, hiszen nemcsak a mi tetszésünket nyerte el a Ragnarök, de eddig ezt a Thor filmet fogadták a legpozitívabban a kritikusok.

Hirdetés

A rendező, Taika Waititi a Radio Times interjújában mesélt arról, hogy milyen jó volt együtt dolgozni a Marvellel és szívesen belevetné magát a Thor folytatásának elkészítésébe:

Szívesen visszajönnék és dolgoznék a Marvellel, hiszen fantasztikus stúdióról van szó, remekül tudtunk együttműködni. Teljes mellszélességgel támogatták az elképzeléseimet.

Majd hozzátette, hogy kizárólag Thor filmet rendezne újra, mivel a többi szuperhőst nemigazán kedveli. Eddig nincs tervben negyedik rész, hiszen a Thort alakító színész, Chris Hemsworth nem szerződött le további Thor filmekre, és mivel már mindenki őt azonosítja a skandináv istenséggel, nem tűnik jó ötletnek bárkire is lecserélni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.