Hirdetés

Szombaton ismét A Gyűrűk Ura kvízzel várunk titeket!

|

A hétvégén újfent visszatérünk Középföldére, ahová ezúttal egy megyényi hobbitot is magunkkal tudunk vinni.

Hirdetés

Már lassan két hónapja annak, hogy megrendeztük az első A Gyűrűk Ura + A hobbit kvízünket, amelyen az arról készült feljegyzések, na meg az eseményen készült fotók tanúsága szerint elképesztő hangulat uralkodott, pedig hozzánk Frodóékkal ellentétben Gandalf sajnos sem tudott ellátogatni. 

Hirdetés

Mivel a legutóbbi helyszínünk befogadóképessége sajnos némileg korlátozta a résztvevők számát, így arra gondoltunk, hogy a hobbitok szüreti mulatságához hasonlóan ezúttal egy vadonatúj helyen, egy egész megyényi hobbitot megvendégelni képes bárban rendezzük meg a második A Gyűrűk ura + A hobbit kvízünket. Ez a sokat emlegetett hely pedig nem más, mint az InGame Gamer Bar and VR arcade, ahol a megszámlálhatatlanul sok italkülönlegesség mellett a virtuális valóságban is tehettek egy kört, persze csak akkor, ha Pippinékkel ellentétben nálatok nem üt majd be idő előtt a rengeteg finom itóka.

Ez a kis kedvcsináló remélem sokatok kedvét meghozta, így reménykedünk benne, hogy most szombaton, azaz május 25-én minél többetek megméretteti majd magát, hiszen ahogy a korábbi kvízeinken, úgy most is igazán értékes nyereményekkel készülünk azoknak, akik a lehető legjobb helyezést érik el a Balrogot is megizzasztó kérdéseinkre felelve. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, akkor a jelentkezéshez semmi mást nem kell tennetek, mint az alább látható Facebook eseménynél kommentben megadni a csapatotok nevét + a tagok számát, és már készen is vagytok. Mindenesetre jobb lesz sietni, hiszen az Ingame befogadó képessége is véges, így ha nem akartok kimaradni a jóból, akkor minél előbb jelezzétek a részvételi szándékotokat, elvégre ki tudja hányan vannak még, akiknek szintén a drágaságra fáj a foguk. 

Facebook esemény: ide kattintva.
Időpont: 2019. május 25., szombat, 16:00 (15:30-tól gyülekező) 
Helyszín: InGame (1037, Budapest, Klauzál utca 26-28.)
FONTOS! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.