Hirdetés

Szombaton jön az Igazság Ligája új előzetese (frissítve)

|

A hétvégén végre befut az Igazság Ligája legújabb előzetese.

Hirdetés

Egy televíziós reklám keretében jelentették be, hogy az Igazság Ligája legújabb előzetese most szombaton fog debütálni. A rövid szpot a Today című műsor közben volt látható, így vélhetőleg szintén ezzel egyidőben mutatják majd be a trailert, ami ezt követően az internetre is felkerül.

Hirdetés

Superman önfeláldozásán felbuzdulva Batman (Ben Affleck) és Wonder Woman (Gal Gadot) összegyűjt egy csapatnyi szuperképességekkel rendelkező egyént, hogy felvehessék a harcot a Földet fenyegető veszélyekkel szemben. Ez lesz az Igazság Ligája, azonba kérdéses, hogy a frissen összeverbuvált csapat képes lesz-e helyt állni egy gyorsan közeledő fenyegetéssel szemben.

Az Igazság Ligája 2017. november 10-én érkezik a mozikba, Zack Snyder rendezésében. Főbb szerepekben Ben Affleck mint Batman, Henry Cavill mint Superman, Gal Gadot mint Wonder Woman, Jason Momoa mint Aquaman, Ezra Miller mint Flash, Ray Fisher mint Cyborg, Willem Dafoe mint Nuidis Vulko, Jesse Eisenberg mint Lex Luthor, Jeremy Irons mint Alfred Pennyworth, Diane Lane mint Martha Kent, Connie Nielsen mint Hippolyta királynő, J.K. Simmons mint Gordon felügyelő és Amy Adams mint Lois Lane.

Frissítés #1: Aquaman posztere és előzetese után Batman is megkapta a promóanyagait.

Frissítés #2: Flash is befutott. 

Frissítés #3: Wonder Woman is feszít.

Frissítés #4: végül Cyborg is betoppant.

Aquaman:

Batman:

Flash:

Wonder Woman:

Cyborg:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.