Hirdetés

Szörny Rt. 2 – Billy Crystal a részletekről beszél

|

Nem túl régen érkezett meg az első hivatalos előzetes a sokak által várt Szörny Rt. második részéről. Mostmár biztos, hogy előzményt kapunk, és nagyon ígéretesnek néz ki a videó alapján.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly-nek adott interjúban Crystal elárulta, hogy a sztori az egyetemi diákszövetségi klubházak közötti versengésről fog szólni. Mike és Sully ugyanis nem a legmenőbb klubházba kerülnek, és bizonyítani akarnak az ijesztési versenyen. Crystal szerint egy, a Suttyók visszavágnak (Revenge of the Nerds) szerű történettel rukkoltak elő, persze mindez szörnyes köntösben. Érdekes elgondolkodni azon, hogy mennyire fogják előtérbe hozni az első részből megismert energiaellátás. Ha emlékeztek, a gyerekek sikolyait palackozták, az szolgáltatta az energiát, amíg rá nem jöttek, hogy a nevetés sokkal erőteljesebb, mint a sikoly.

A stúdió által hivatalosan kiadott szinopszisa is hasonló dolgokról beszél, többek között arról, hogy a két elválaszthatatlan jóbarát megismerkedésükkor még ki nem állhatta egymást. A történet középpontján tehát a barátság kialakulása lesz. De ettől függetlenül számíthatunk a rengeteg humorra, ami már az első részben is felejthetetlen volt. A megjelenést 3D-ben várhatjuk, mégpedig 2013. Június 21-én.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.