Hirdetés

Rémségekkel teli előzetes érkezett a Lovecraft Countryhoz

|

H. P. Lovecraft rajongói már biztosan elégedettek lesznek.

Hirdetés

Már a Lovecraft Country első kedvcsinálójában is kaptunk arra utaló jeleket, hogy a J. J. Abrams és Jordan Peele közreműködésével készülő dráma sorozatban Lovecraft válogatott rémségei az emberi sorsokhoz hasonlóan, szintén kiemelt szerepet játszanak majd. Arra viszont tényleg nem számítottunk, hogy még magával Lovecraft legikonikusabb teremtményével is lehetőségünk lesz lecsápolni. 

Hirdetés

Bizony, a sorozat friss előzetesében már nem spóroltak a szörnyekkel, akik pontosan olyanok, mintha H. P. Lovecraft legendás történeteinek oldalairól másztak volna elő.  Az augusztus 16-án induló sorozat premierje után pedig nem sokkal Matt Ruff azonos nevű történelmi horror regénye is megjelenik idehaza, amit a műfaj rajongói Lovecraft földjén címmel találhatnak majd meg a könyvesboltok polcain. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.