Hirdetés

Jordan Peele Lovecraft rémségeit ereszti szabadjára az HBO új sorozatában

|

Erre a párosításra a horror rajongóknak biztosan nehéz lesz nemet mondani.

Hirdetés

Jordan Peele, a Tűnj el! és a Mi rendezője ezúttal J.J. Abramsszel karöltve szeretné ránk hozni a frászt a Lovecraft Country címre keresztelt sorozatában, ahol a társadalmi kérdések kéz a kézben járnak Lovecraft legrémisztőbb teremtményeivel. 

Hirdetés

Az HBO új drámasorozatában - amely Matt Ruff 2016-ban megjelent azonos című történelmi horror regényén alapul. A Jonathan Majors alakította Atticus Freeman és közeli barátja, Letitia (Jurnee Smollett-Bell), valamint nagybátyja, George (Courtney B. Vance) történetét követhetjük nyomon, amint nyakukba veszik az 1950-es évek Jim Crow-korszakának Amerikáját, hogy megkeressék Atticus rejtélyes módon eltűnt édesapját (Michael Kenneth Williams). A kutatás azonban hamar a túlélésért vívott elkeseredett küzdelemmé válik, mikor az amerikai fehér terror mellett a Lovecraft műveiből elszabadult szörnyek is az életükre törnek. A 2017 óta készülő sorozat showrunnere Misha Green (Underground, Hősök, Kemény motorosok), míg az executive produceri feladatokért Jordan Peele és J.J. Abrams felelt.

A Lovecraft Country augusztusban érkezik az HBO-ra és az HBO Max-ra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.