Hirdetés

Sztárdömpinggel folytatódik a Black Mirror

|

Többek között Aaron Paul is felbukkan az új évadban.

Hirdetés

Hatodik évadjára készül a Black Mirror, azaz Fekete tükör a Netflixen, amiről idáig annyit lehetett csupán tudni, hogy több részt fog tartalmazni, mint a három történettel szolgáló ötödik felvonás. Most azonban, hogy a produkció forgatása elkezdődött, végre hivatalosan is bejelentették, mely színészekre számíthatunk majd, és a lista ezúttal sem kispályásokat tartalmaz.

Hirdetés

Érkezik többek között Zazie Beetz (Deadpool), Paapa Essiedu (Tönkretehetlek), Josh Hartnett (Sin City), Aaron Paul (Breaking Bad), Kate Mara (Fantasztikus Négyes), Danny Ramirez (A Sólyom és a Tél Katonája), Clara Rugaard (Én vagyok anya), Auden Thornton (Rólunk szól), illetve Anjana Vasan (Megszállottak viadala) - azonban ők csupán az első három epizód stábját teszik ki, míg a többi részre további színészek bejelentése várható a közeljövőben. Hivatalos premierdátummal továbbra sem bír a projekt, ám jó esély van rá, hogy 2019 után 2023-ban merülhetünk el a Fekete tükör túlságosan is valószerű abszurdumaiban.

Ti várjátok már az új évadot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.