Hirdetés

Szupercella 2: Hades - nézd meg nálunk a magyar plakátot

|

Bár a Szupercella 2: Hades szinkronos előzetesére még várnunk kell, a hazai forgalmazó már kiadta a második rész magyar poszterét, amit Sylvester Stallone rajongói bizonyára kiaggatnának a szobájuk falára.

Hirdetés

Kellemes kis szórakozást jelentett Mikael Hafström (Kisiklottak, 1408, A rítus) 2013-as akciófilmje, a Szupercella (Escape Plan), amelyben Slyvester Stallone és Arnold Schwarzenegger közös erővel szabadultak meg egy legyőzhetetlennek hitt börtönből, ez pedig olyannyira bejött a népnek, hogy a készítők a folytatásra voksoltak. 

Hirdetés

A Szupercella 2: Hades történetében évek teltek el az előző szabadulós kaland óta, Ray Breslin (Sylvester Stallone) pedig új elit csapatával arra specializálódott, hogy ártatlan embereket szabadítsanak ki veszélyes helyzetekből. Így amikor kiderül, hogy az egyik legjobb emberét, a Wing Chun mester Shut (Xiaoming Huang) a Hadésba, egy ultramodern harci labirintusba hurcolták - ahol a rabok állatként küzdenek egymással nap mint nap -, elhatározzák, hogy kiszabadítják őt. Ebben lesz a segítségükre a stábhoz újonnan csatlakozó Dave Bautista is, akit elsősorban A galaxis őrzői filmekből ismerhet Hollywood. A színész is szerepel a Szupercella folytatásának hivatalos magyar plakátján is, amit nálunk nézhettek meg először teljes pompájában (kattintásra megnő). 

A Szupercella 2: Hades június végén kerül a mozikba a Big Bang Media forgalmazásában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.